Peralatan Touring Basikal @ Basikal kembara untuk dijual segera

UPDATE TERKINI BARANG YANG ADA 14 FEB 2016.
SAYA AKAN MELELONG PERALATAN BASIKAL INI:


HARGA BOLEH TURUN SAMPAI JADI. SEMUANYA BARANG BAIK YANG DIMILIKI OLEH SAYA. 
HUBUNGI SAYA 017-3837504
 
SENANG CERITA, SAYA NAK LETGO SEMUANYA. YANG PENTING PUAS HATI. KALAU NAK JUMPA DAN TENGOK BOLEH TENGOK DI PETRONAS SEBELAH IKEA 
NAK SMS PUN BOLEH, TANYA BARANG IKUT NO KOD. 0173837504 BASIKAL MTB DIAMONDBACK-BMX RM 1700.00 NEGO!!
 KOD: BT01

Basikal Diamondback dari jenama pengeluar asal BMX daripada USA untuk saya lelong dengan segera. Condition tiptop. Saya ingin bersara dari aktiviti disiplin XC dan displin mountainbike. Aktiviti lebih kepada touring (kembara basikal) sahaja.Harga boleh nego lagi. letgo sampai letgo. Berminat? sila hubungi EN. IZ 0173837504 atau COD di Petronas sebelah IKEA, Mutiara Damansara. atau FRIM.

Siapa cepat dia dapat!!!


BASIKAL MTB TOURING GIANT  RM 3000.00 NEGO!!
KOD: BT02
Harga basikal sahaja tanpa peralatan touring RM : 1500.00 boleh nego lagi.

BASIKAL MTB TOURING GIANT RM 2500.00 NEGO!!!
KOD: BT03 
Harga basikal sahaja tanpa peralatan touring RM : 1200.00 boleh nego lagi.
KASUT MTB SIXSIXONE SAIZ 46 RM100.00 SOLD!!!

KOD: BT04

SAYA NAK JUAL KASUT SIXSIXONE SAIZ 46. SAIZ KASUT YANG BESAR-BESAR MACAM SAYA. HEHE HARGA BOLEH NEGO LAGI.USED BUT NOT ABUSED!KASUT MTB SHIMANO SAIZ 43 RM 200.00 (SOLD @13 FEB 2016)

KOD: BT05

 LAGI SATU KASUT SHIMANO SAIZ 43 PUN NAK LETGO. KASUT INI TAPAKNYA MASIH OK LAGI. TAK HAUS. PAKAI PUN JARANG. PAKAI HANYA UNTUK TOURING SAHAJA. TAK PERNAH MASUK UNTUK OFF ROAD. JUST TOURING. USED BUT NOT ABUSED!!!

KASUT MTB AIRWALK SAIZ 11 RM 200.00 (SOLD @14feb2016) 

KOD: BT06


UPDATE: SOLD ALREADY TO EN HALID, IPOH 24 SEPTEMBER 2012. THANKS!!

SAYA ADA KOLEKSI KASUT MTB JENAMA AIRWALK SAIZ 11. BELI TAHUN LEPAS. PAKAI PUN SEKALI SEKALA. USED BUT NOT ABUSED BRO!!!

JOM JIMAT DENGAN SAYA, TERPAKAI TAPI ANDA TAK PERLU NAK POKAI. JANJI PAKAI PUAS HATI BEB. INGAT, KITA BERSUKAN UNTUK KESIHATAN, BUKAN NAK BERGAYA SAKAN. HEHE

KALAU BERMINAT, CEPAT-CEPAT BOOK DULU. NANTI MELEPAS PULA. NAK JUAL MURAH-MURAH UNTUK HARGA KAWAN2 JER. HARGA BOLEH NEGO SAMPAI LEBUR! JANJI JIMAT, BOLEH PAKAI KASUT SAMPAI PUAS HATI OK!

BOLEH COD: DI IKEA, MUTIARA DAMANSARA, BUKIT DAMANSARA ATAU FRIM SELAYANG. KALAU POS, KENA TAMBAH SIKIT RM. JADI BAIK TENGOK DEPAN MATA KAN. BARU PUAS HATI.

USED- TAYAR CONTINENTAL RM100.00  NEGO!!

KOD: BT07

 

4 ulasan:

aba h berkata...

Tahniah untuk anda yang telah menunaikan umrah cara persendirian atau umrah tidak melalui agen. Cerita anda ini kalau boleh di kongsikan kepada bakal jemaah yang memilih cara ini adalah sangat berguna dan ilmu itu dapat di kembangkan. Selagi ilmu yg kita kembangkan walaupun ianya merupakan umrah persendirian ini dan ianya di ikuti, pasti anda akan mendapat sedikit pencen darinya. Oleh itu marilah kita sama-sama kembangkan pengetahuan menunaikan Umrah Cara Persendirian dgn pelbagai cara media sosial yang ada dewasa ini.


UMRAH PERSENDIRIAN
Saya telah mewujudkan whatsapp group atas nama 'Umrah Persendirian' kerana dewasa ini penggunaan whatsapp lebih di sukai masa kini. Group whatsapp pertama sudahpun penuh. Satu group telegram juga di wujudkan atas nama sama tetapi kurang disukai kerana tidak mesra pengguna.
Tujuan group di buat antaranya mengumpul mana2 jemaah yang telah menunaikan umrah cara persendirian atau cara tanpa agen dan apa2 nama yg membawa erti umrah persendirian serta bakal bakal jemaah umrah yang memilih cara umrah persendirian.

Group yang sudah mempunyai keahlian melebihi 50 org telah aktif dan ada beberapa ahlinya yang sudah melakukan umrah cara persendirian ini. Perjumpaan pertama antara ahli yang berada di Lembah Klang dan yang dapat hadir akan di buat dalam masa terdekat.

Keahliannya terbuka kepada semua oyrang Islam berumur 18 tahun dan ke atas tanpa syarat lain.

Sekiranya saudara/saudari berugama Islam membaca tulisan ini, saudara-saudari berhajat menyertai whatsapp itu boleh berbuat dgn menghubungi email umrahsenang@gmail.com untuk mendapatkan no whatsapp atau apa-apa maklumat berkaitan.

Akhir sekali, marilah kita sama-sama berjimat dalam melakukan ibadah umrah cara persendirian dengan kadar 30% ke 50 % dari kadar mengikut pakej TA.

Sekian, terima kasih.

Sahrudin Bin Mohamad berkata...

salam saya din dri penang,saya nak nego scoot contessa rm950.dalam mudah scoot contessa.

Sahrudin Bin Mohamad berkata...

salam saya din dri penang,saya nak nego scoot contessa rm950.dalam mudah scoot contessa.

Dewi Aja berkata...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Catat Ulasan